TESTIMONIAL BARDIEN JANSON

“Ook ik ben de uitdaging aangegaan. Tijdens deze workshop Wim Hof Methode, twee minuten in een ijsbad zitten. Deze workshop was veel meer dan dit. Wat een ervaring!
Je leert je te focussen op je ademhaling door middel van oefeningen. Door meditatie en yogaoefeningen wordt je uithoudingsvermogen enorm vergroot en kun je je beter concentreren. Dit was al een hele speciale ervaring op zich. Als kers op de taart ben ik de uitdaging aangaan om twee minuten de ijskou te trotseren in een ijsbad. Een half jaar geleden had ik nooit gedacht dat ik mijn grenzen zo zou verleggen, maar sindsdien douche ik iedere dag 2 minuten koud af. Ik voel me fit! In januari hoop ik in Fins Lapland dit nog eens puur natuur over te doen. Bedankt Nadja
!”

WIL JIJ OOK WETEN WAT KOU MET JE DOET?
NEEM CONTACT OP OF SCHRIJF JE IN VOOR EEN
WHM FUNDAMENTALS WORKSHOP.

VOLG WORXICE OP FACEBOOK

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van WorXice

     Terug naar boven

    Inschrijven voor personal coaching