WHM FUNDAMENTALS

De WHM Fundamentals workshop is voor iedereen. Van de ergste koukleumen tot aan de meest geharde ijsmeesters. Je krijgt uitleg over wat de kou met je doet, over de invloed van ademhaling en kou op het autonome zenuwstelsel en het immuunsysteem. Tijdens deze workshop kom je meer te weten over concentratie-, ademhalings- en lichamelijke technieken.

Door zelf aan deze technieken te werken kun je leren een beter contact te maken met het zenuwstelsel, je immuunsysteem beïnvloeden, een betere bloedcirculatie realiseren en je concentratie en doelgerichtheid verbeteren. 

Wanneer je wilt, trotseer je uiteindelijk de kou door de ervaring van het ijsbad.

mindset

ONTWIKKEL EEN IJZERSTERKE MINDSET

DE FUNDAMENTELE PIJLERS VAN DE WHM WORKSHOP:

ADEMHALING

Een goede ademhaling is extreem belangrijk. Maak kennis met de techniek van power breathing. Ervaar de oefeningen die je in het dagelijks leven kunnen helpen met gezondheid, sportprestaties en innerlijke rust.

KOUDE TRAINING

Koude training is meer dan een ijsbad. Door het op een juiste manier ervaren van kou, kun je oerkracht laten ontwaken. Je lichaam resetten, je immuunsysteem versterken en je lichaam fysiek en mentaal in balans brengen.

MINDSET

Succes bepaal je voor een belangrijk deel zelf. Inzicht en kennis van het onderbewustzijn en van de processen die in je lichaam plaatsvinden zoals het autonome zenuwstelsel zijn van groot belang. Door meditatie ontwikkel een ijzersterke focus welke je dagelijks helpt.
vrouw-balans

BEGIN BIJ JEZELF EN HAAL HET BESTE IN JEZELF NAAR BOVEN

DE VOORDELEN VAN DE WHM WORKSHOP:

BETERE VETVERBRANDING

BETERE SLAAP

MEER ENERGIE EN WILSKRACHT

VERBETERING VAN SPORTPRESTATIES

VERHOOG JE DOORZETTINGSVERMOGEN

MEER IN BALANS EN MINDER STRESS

VERBETERING VAN CONCENTRATIEVERMOGEN

BETERE BLOEDCIRCULATIE

STERKER IMMUUNSYSTEEM

VOLG WORXICE OP FACEBOOK

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van WorXice

     Terug naar boven

    Inschrijven voor personal coaching