TESTIMONIAL CARLA DAGEVOS

“Ik had de documentaire gezien van Wubbo Ockels die met uitgezaaide nierkanker met ontbloot bovenlijf de Kilimanjaro beklom onder leiding van Wim Hof. Wim Hof had een zelfontwikkelde methode met koudetraining, ademhalingstechnieken en mindset verandering. Het intrigeerde me. Toen WorXout op Facebook mensen zocht die mee wilden doen heb ik mezelf gelijk aangemeld. Later heb ik pas alle voordelen ervan gehoord en gelezen. De dag zelf heb ik met veel enthousiasme gevolgd en het ijsbad – dat optioneel was – ben ik zeker weten ingegaan. Nadja heeft me met haar professionaliteit, humor en kunde in lesgeven er uitstekend doorheen gesleept. Ik zou het zo weer doen.”

WIL JIJ OOK WETEN WAT KOU MET JE DOET?
NEEM CONTACT OP OF SCHRIJF JE IN VOOR EEN
WHM FUNDAMENTALS WORKSHOP.

VOLG WORXICE OP FACEBOOK

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van WorXice

     Terug naar boven

    Inschrijven voor personal coaching