TESTIMONIAL NADIA AITOUKDIM

“Toen mij de vraag werd gesteld om een keer deel te nemen aan de workshop Wim Hof Methode, dacht ik in eerste instantie: dat is echt niets voor mij!

Ik ben namelijk nogal een koukleum. Mijn handen en voeten zijn altijd koud en als ik ’s avonds op de bank lig, dan het liefst met een lekker, warm dekentje.

Uiteindelijk ben ik overgehaald en de uitdaging aangegaan. En met succes! Want zelfs mij is het gelukt om meer dan twee minuten in een ijsbad te liggen! Wat mij erg aansprak van deze cursus is dat je veel informatie krijgt, je goed wordt voorbereid en individuele begeleiding krijgt tijdens het ‘beruchte’ ijsbad. Ik ben een mooie ervaring rijker en sta versteld van mijn eigen kunnen.”

WIL JIJ OOK WETEN WAT KOU MET JE DOET?
NEEM CONTACT OP OF SCHRIJF JE IN VOOR EEN
WHM FUNDAMENTALS WORKSHOP.

VOLG WORXICE OP FACEBOOK

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van WorXice

     Terug naar boven

    Inschrijven voor personal coaching