TESTIMONIAL PETER VERLAAN

“Heb afgelopen jaar medio mei de workshop WHM gedaan. Ik wist van tevoren niet zo goed wat ik me erbij moest voorstellen maar dat werd me gaandeweg de workshop wel duidelijk. Het kwam neer op een stukje lichaamsbeheersing, ademhaling, yoga en stukje tussen de oren; eigenlijk kan je dus heel veel als je je ertoe zet (mindset). Als sluitstuk kwam het ijsbad waarbij de ademhaling ook weer een belangrijke rol speelt en natuurlijk het tegen jezelf blijven zeggen dat de kou allemaal wel mee valt. Heb er ruim 5 minuten in gezeten en dat ging eigenlijk gewoon goed, Hierna ging je eruit en ging je oefeningen doen om warm te blijven, voor ongeveer 15 min. Ik begon enorm te rillen, ik denk wel een half uur. Ik ben naar huis gefietst om warm te gaan douchen en eer ik thuis was, was ik weer helemaal warm; ik voelde me weer super. Sindsdien douche ik altijd af met ijskoud water (heerlijk). Vond het een heel leuke ervaring. een aanrader voor iedereen, ook voor de koukleumen.”

WIL JIJ OOK WETEN WAT KOU MET JE DOET?
NEEM CONTACT OP OF SCHRIJF JE IN VOOR EEN
WHM FUNDAMENTALS WORKSHOP.

VOLG WORXICE OP FACEBOOK

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van WorXice

     Terug naar boven

    Inschrijven voor personal coaching