TESTIMONIAL TOM VERBEEK

Deze workshop is echt een aanrader voor iedereen die kou haat en graag fit wil worden. Ik was al een tijd bezig met de Wim Hof Methode voor ik hier aan deelname (voornamelijk elke dag koud (af)douchen) dus ik wist al wel een beetje wat me te wachten stond. Het ijsbad stond nog op mijn “te doen” lijst dus was ik benieuwd naar deze bijeenkomst. Het was echt heel interessant vanwege bepaalde yogaoefeningen welke je niet van wist dat je die kon uitoefenen, ademsessies waar je helemaal zen van wordt en het ijsbad waar je normaal gesproken juist een enorme afkeer van hebt of bang van bent.

Je gaat dus bij deze workshop dus over vele comfort grenzen heen maar wel de meest nuttige grenzen die je in je leven zult tegenkomen. Ik kan hier nog wel uren over doorgaan omdat ik enorm veel voordelen uit kou heb gehaald maar zal het verder kort houden. Je moet gewoon echt een keer gaan om het mee te maken. Je zal hierna heel anders denken over kou en je zal erachter komen dat het je enorm veel gaat helpen als je hier mee doorgaat. Begin gewoon alvast met koud douchen, dan valt dat ijsbad alles mee”

WIL JIJ OOK WETEN WAT KOU MET JE DOET?
NEEM CONTACT OP OF SCHRIJF JE IN VOOR EEN
WHM FUNDAMENTALS WORKSHOP.

VOLG WORXICE OP FACEBOOK

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE
NIEUWSBRIEF

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes van WorXice

     Terug naar boven

    Inschrijven voor personal coaching